Söndag

Hej! :)

Idag gick man upp vid halv 11 typ ;) Åt frukost, hehe har bara varit uppe en timme så har inte gjort så mkt mer ;)
hehe ni kanske såg den gulliga skon från marknaden haha diggar verkligen den! :)

Det finns inte så mkt o säga just nu men vi hörs senare idag :) I promise!



Tänk i övermorgon börjar man skolan igen! börjar på tis ;)
Men nu ska jag redigera lite bilder och sen blir det väl o städa men vi hörs senare som jag sa innan!

Kramar Angelica

Kommentarer

Postat av: emma.

Först, tack så otroligt mycket för du tog dig tid att svara! jätteglad blev jag.

Jag har sån beslutsångest så det inte är sant.. Jag valde ju estet musik i vaggeryd som första handsval och så men det blev inte av så kom in på mitt andrahandsval ändå som är tenhult.. Estet gvd var mitt tredjehandsval.



Jag tror nästan jag vill gå estet musik helst, men jag vågar kanppt göra det.. Jag är lite krånlig & äter vegetariskt & det känns som de e jobbigt att låta bli äta & alla kommer tycka man är helt mobbad. Sen hatar jag att va med på gympan & känns som de e jobbigare på estet än segersta.



Måste bara fråga, vad gick du innan du började estet musik? hur kändes det att hoppa på så långt efter? jag funderar på att välja segersta (prova ngn månad) och om det inte passar, hoppa över till estet.. men då kanske det blir JÄTTEhemskt att komma in i klassen & så med tanke på att jag är JÄTTE BLYG när jag är med folk jag inte känner eller inte är trygg med.. Annars babblar jag på som bara den & älskar att prata mkt med folk jag är trygg med..



Åh det är så fruktansvärt svårt! jag måste typ bestämma mig idag också så det suger.. :( ååh usch vad jag hatar gymnasiet.. hade gärna smsat men jag får iphone till veckan, då kan vi gärna smsa & så. min mobil är sönder så jag har en jättekrånglig telefon som jag lånat av en vän, så har svårt för o skriva sms.

svara gärna om du har lust!! tack! (: <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback