30 maj

Tjenixen!
Helgen har varit bra som jag skrev i förra inlägget ;)
Idag så har det varit skola och hade sovmorgon för är klar med det med projektgrejen :P
Fick VG i gemu :) (måste bara säga det :))
Alla bara försvann innan idag hehe hittade inte någon! Fast jag gick aldrig och kollade i i musiksalen så.. hee jag satte mig ute och läste min svenskabok -.-
ehm hehe måste nog egenltigen läsa mer men jag kan berätta lite om den.. vill INTE ha bokredovsinng blä! -.-

På the next big thing går det rätt bra :) Igår låg jag på plats 18 och idag 21, men kommer snart bättre igen :) och Urban Chaos är på förstasidan nice :D!  Hoppas det går bra för er :)
Nu måste jag torka håret om det nu går att borsta hehe bara skölje av de så får väl stå i en halvtimme och slita med de hehe :P
men det blev ett litet inlägg iaf ;)


Massa fina dikter på vårat toapapper x)

Gisledagarna :) 27-29 maj

Hej!
Idag (eller hela helgen) så är det gisledagarna ;) Den har varit mysig ;)
Igår var vi på marknaden och jag köpte nya skor ;)



Idag var vi och såg karnevalen, när drum&drill corps gick :) Sara är ju med så vi gick o kollade på det :)
De var riktigt bra :) men har tyvärr inget kort här.. Det såg kallt ut ;)
Efter det så gick vi på marknaden och jag köpte min klocka :) Den är jättefin!



Jag köpte mors-dag present också :) Kan lägga upp bild på den imorn, så inte mamma ser ;)
Det har inte varit så fint väder.. men vi åkte sen hem och åt lite.
Senare vid klockan 18 så åkte vi till tivolit för min lillebror ville åka ngt, men det kostade rätt mkt så han åkte bara radiobilarna. Vi gick sen till stora scenen och där spelade sen Felicia, Sanna Nielsen, Shirley Clamp och hilda :) Senare kom Uno Svenningson in också och sjöng lite:) Det var en jättebra konsert :)


Felicia (hon går på lundåkerskolan)
Hon sjöng jättebra!


Hilda :)
Jättebra låtar :) (Har varit med i lilla mel)


Shirley Clamp :)
Hon var rolig :)


Sanna Nielsen :)
Hon är riktigt bra :D!


Sanna o Shirley sjöng tsm också :)


I slutet så kom alla in förutom då felicia. Uno Svenningson kom också ;)

När det var slut, vi höll verkligen på o frysa ihjäl och fötterna hade domnat! Men vi gick dit där de hade bussen för man kunde få autograf ;) Så vi gjorde det och tog ett kort med de ;)
Det har varit kul ändå idag, fast skitvädret!

Många kramisar!





TheNextBigThing! :)



http://thenextbigthing.se/geeeela
 
Kolla gärna min sida och lyssna på låtarna :D!

Tjenis!
Idag var det vanlig skola ;) Först tråkig skithistoria, vi såg film, den vr faktiskt bra :P
Engelska var det sen och vi såg någon musikal, den var helt konstig hehe och vi hade betygsamtal.
SEn tråkig KUHI, hade betygsamtal där med och såg en dubbad tråkig film hehe, det var så dåligt dubbat, var så störande, man hör engelskan i bakgrunden.. -.-
Vi hade ingen idrott så slutade egentligen vid tolv men hade gitarr vid två så orkade inte cykla hem, hehe känner mig väl lite lat :P Tänkte jag skulle springa idag, men blev aldrig ;)
Mamma kom hem idag från stockholm med :) Hon hade köpt lakritsal i 10-pack på flygplatsen ;)



I helgen är det gisledagarna, ska gå o se gratisartisterna och när Sara uppträder med GDCD (hehe trorj ag det heter :)) Men ska gå nu men sees :)

KRAMAR

Vattenskidor!!

Hej!
Tänkte jag skulle försöka börja bloggen lite oftare :)
IDag då så åkte vi vattenskidor :) Först när jag såg det, det såg läskigt ut, jag tvekade först men sen bara, äsch jag gör det! Kanske missa ngt kul annars :) Det var verkligen skitkallt när man skulle vänta, jag fick ta på mig en jätteblöt våtddräckt och då blev det ju kallt för det med, man hackade tänderna hehe.
När jag hoppade i vattnet så hade jag skidorna på, de bara gled av på sidan hela tiden, de var för stora, och de i båten kollade konstigt på varann, som om jag vore dum eller ngt -.-
Men jag fick ett par andra skidor, ett par mindre ;) Då gick det mycket bättre, första försöket gick inte så jättebra, men tror det var andra eller tredje försöket så stod jag upp ett tag och det var kul :) Jag hade kunnat stått längre men satte mig ner hehe :) Det var inte så kallt i vattnet som jag trodde ;) Men frös ändå skitmkt!
Vi åkte hem sen efter jag var klar, bra tajming ;) Men frös skitmkt! Fryser faktiskt lite fortfarande och det är nästan 4 timmar sen vi åkte! Har tagit mitt första dopp iaf ;)
Men ska nog duscha nu snart ;) Blir kanske lite varmare också, och vatten var jättesmutsigt! Man blev helt brun hehe!
Men hejdå o kramis till alla som läser min blogg :)


vill ha såhär varmt som det var denna dagen igen!

24e Maj

Hej!
Var ett tag sen nu! Men har som sagt haft fullt upp hela förra veckan med massa prov och i helgen som var så hjälpte jag till o flytta möbler och massa saker för farmor skulle flytta. I söndags så blev det inte för mamma åkte till halmstad till sin kusin för de sen skulle åka till stockholm på måndagen! Så fuskigt vill också till stockholm nuu!!
Men allt har gått bra :) Imorn får hon åka hem fast hon kommer inte förens på tors, för ska sova i halmstad imorn.

I måndags så hade jag två prov, bååda musik med noter också, det kändes i huvudet efter det kan jag ju söga, men hoppas det gick bra, det kändes rätt bra ;) (heeh det var visst igår måndag var xD)
Idag har jag verkligen haft en otursdag! Imorse regnade det jättemkt men som tur var (då hade jag lite tur) så regnade det inte när jag skulle cykla hehe ;) Men då till oturen ;) JAg tappade min almencka, mina nyklar, på morgonen skärde jag mig på ett papper i nagelbandet så det började blöda jättemkt! Sen så skärde jag mig på ett korvpaket, sån hård plast, pålägg asså.. När jg skulle prata om min bild i foto så blev jag skitnervös och kände mig helt röd i hela ansiktet! När jag kom hem så skulle jag steka pannkakor! Blä det gick hur dåligt som helst! Alla gick sönder! Förutom en som blev "lyckad". Skärde mig också när jag skulle raka benen -.-
Hoppas inte på mer otur nu! Kommer säkert börja åska eller ngt nu för det...
På tal om väder, det var jättekonstigt innan! Jg sprang en runda och då var det jättemörka moln men jag hann precis hem innan det började regna. Sen vid kl 9 kanske så var det jättekonstigt väder! Det började helt plötsligt att blåda och regna skitmkt! Var ju nästan storm! SEn kom solen och då var det ett jättekonstigt ljus! Var ju nästan läskigt! Nu blåser det inte så mkt..

Imorron onsdag så har vi friluftsdag, ska åka vattenskidor! ÄR så nervös! Har aldrig gjort det! Undrar hur det kommer gå ;) Hoppas det inte är så kallt ute! Kommer ju frysa halvt ihjäl!!.. Få ha med mig varma kläder ifall det skulle bli iskallt hehe :)

men ska väl lägga mig nu snart, ska borsting mining tänding försting :) hihi
Sov göttisch alla! :)


Här får ni en lite kulig bild hehe ;)

14:e maj

Hej!
Några dagar sen jag skrev ;) Men som jag sa på min o saras blogg så kommer jag nog inte vara här på hela v.20! För vi har massa saker varje dag i skolan, asså prov, så kommer inte kunna blogga, men bara så ni vet ni som läser ;) Är ju inte annars jättebra på att uppdatera (A).

Idag är det lördag :P Har inte alls gjort mkt, skulle egentligen pluggat mer än vad jag gjort.. Asså åå! Aldrig blir det som jag säger, att jag måste plugga massa men det blir knappt ngt.. har spelat gitarr, gjort jättelite matte, men måste egentligen göra mkt mer. har läst en sida i ljudteknik fastän det är tusen! Det måste jag verkligen göra mer! Och vi har prov på måndag och jag vet inte ens på vad :O! Inte bra asså...

Nu har jag precis spelat in en ny låt som jag håller på o lägga upp på youtube ;) Det är en svensk låt, den heter men dig känner jag mig hel :) Gillar texten, men melodin är väl inte den bästa, få se vad ni säger om den är bra eller inte ;) 
Men nu måste jag fortsätta med plugg eller ska försöka iaf..
Idag är det eurovision! Klart man ska se det! Eric Saade ;D Hejja!! Sverige!
Men nu måste jag verkligen gå ;)
ja just de!!! Lakrits fyller 6 år idag :) Grattis på honom :)


En bild på lakrits för han fyller 6 år idag :D



9e maj :)

hej!
Idag har det varit en riktigt bra dag :)
Eller kan ju säga vad jag gjort i helgen :)
I fredag så hände inte så mkt.. såg talang.. dagen var ritkigt seg på kvällen..
I lördag så  var det tänkt att jag skulle till gnosjö på L.O.L. men hade ingen som kunde köra, så det var nära att det inte blev.. för sen när de kunde så hade jag ingen lust.. men det var verkligen tur jag åkte! För ångrr verkligen INTE att jag åkte dit!
Det verkade som det hände ngt där! :) För nu i skolan så kan jag prata mkt mer och känner mig som mig själv :) åå så glad jag är :) Har inte varit någon dag denna veckan jag åkt hem och kännt mig nere.. heh fast det är ju bara måndag men ändå :') 'Det känns bara såå bra :)
Såklart så ska det bli bättre nu när det är sommarlov.. men man måste ju verkligen träffas på lovet!
ville bara berätta  lite om min dag :) Vi satt ute också i solen :) va skönt :)

Ska nog slinga håret imorn ;)

KRAM sålänge :)


Värme igen :)!

Hej!
Idag har vi haft nationella i engelska.. gick faktiskt bättre än jag trodde ;) Men man vet ju inte, det kanske gick jättedåligt!
Hade ingen historia idag :D hhaahha!!!
Sen hade vi kör, och gjorde så man kunde få högre betyg :) Skulle sjunga en stämma och om man klarade de så fick man VG, me like :)
Vid 14 var jag hos optikern.. Sen harj ag inte gjort så mkt, cyklat hem.. fundera på att ligga ute på en filt o läs eller ngt ;) är ju så fint väder och jag svettas snart ihjäl här inne!!
Men ska gå nu ses :)


En lite kulig bild på mig ;)

..........................

Hej,,
Idag har det varit en seg skitdag... :/
men men.. Måste öva på skithistoria.. blää--... Tänkte jag skulle ut o springa men hinner nog inte :(
Det har snöat idag! :O nu är det soligt.. aprilvädret kommer ju visst nu..
men ingen som behövde läsa detta.


ha det bra!

1a Maj!

Hej!
Jag tänkte jag skulle ut o springa men skriver här först ;)
Idag har det inte hänt mkt.. gick upp vid halv 11 tror jag ;) Sen spelat gitarr, data.. arko, sett film, o nu data.. Tänkte jag skulle bara men det blev inte...
Det har regnat skit idag med! hehee nä men man blir så seg av att det regnar och man har verkligen ingenting att göra! Nu är det soligt igen :) Så ska ut o springa :) Springer ca varanan dag :)
Har fått min bikini och strandklänning också :) eller det kanske jag sagt :P men men.. :)

När jag kommer hem så ska jag duscha och försöka göra matte, eller ska nog göra arko. så jag komme lite längre på den :=) hoppas det blir bra ;)
Men Ha det bra nu ska jag springa!

(läs också görna http://sarelaphoto.blogg.se
det är min och saras blogg :))