31 okt vintertid

Hejsan :D!

Helgen har varit bra =) O nu är det höstlov :D Så himla gött ;)
Igår söndag så jag var jag hos David o spelade in en av mina låtar i hans studio, asså är så himla coolt! O det blev faktiskt riktigt bra ;) Det var trevligt ;)

Nu har en ny vecka börjat o nu är det höstlov :) Idag och imorron så gör jag ingenting direkt ;) Bara ta det lugnt ;)
Det jag har gjort idag är o städat, bakat, stickat (håller på o sticka en halsduk), sprungit en runda o nu sitter jag här =) Imorron blir det en likadan dag ungefär ;)
På onsdag så ska jag träffa en kompis jag inte träffat sen jag gick i nian! Så det kommer bli kul :)
På tors ska jag till Martin hiihih :) Kommer bli så himla nice :D
På fre är det tonår o innebandy ;)
På lör ska jag på halloweenkväll ;) o söndag kanske te david igen ;)

Men nu vet jag inte vad jag ska göra ;) Ska nog fortsätta sticka :P hehe ;) eller gå upp o spela gitarr :)
Hoppas ni får ett bra lov =) nu vet ni varför om jag kanske inte skulle blogga så mkt denna veckan :)



Kram på er!

29 okt - Ställa om klockan inatt ;)

Hej!

Nu har jag inte varit här på snart en vecka! Jag är inte inne så mkt på datan längre, jag är på mobilen ;) men det som är dumt är att jag kan inte kan blogga därifrån, då hade det blivit mkt oftare! Men ska försöka kolla de så jag kan blogga därfrån när jag inte kan gå in här ;)
Jag har mkt o göra hela tiden just nu!

Veckan har väl varit som den brukar, fast lite sämre i skolan..
Fast har hänt en del roligt också haha x)
I tisdags när vi hade ljudteknik så skulle jag o en till spela in sång o vi övade lite innan o sen helt plötsligt började det tjuta som bara den! vi fattade ingenting! haha x) så han försökte vrida ner högtalarna med det funkade inte o vi trodde det var programmet eller ngt hehe.. Sen fattade vi att det var brandlarmet heh lite kul att vi inte fattade det först heheeh, o vi berättade det för de andra o de bara skrattade hehe x)
Sen har bara veckan rullat på som vanligt..

Igår fredag så började dagen med arbetsmiljöprov o det gick rätt bra tror jag :) Sen andra lektionen fick vi tillbaka ett prov om medeltida musik o jag trodde inte det var sant! Fick MVG!! :O:D blev helt chockad hehe trodde inte jag skulle få så bra!! 
Sen var dagen bara jobbig.. fast inget jag berättar här.. 

Vid 5 så träffade jag michaela och vi gick en runda, sen gick vi till ngn skola hehe vet inte vad den heter :P men vi skulle spela innebandy iaf o träffa Krums där också ;) men sen när alla kommit så var det ingen som hade nyckel hehe x) så det blev inget.. 
Vid 8 var det tonår och kom hem igen vid halv 2 typ :P så det var ett tag man var borta igår men kuligt var det :) 

Idag så har det inte hänt så mkt, gick upp vid tio o var väldigt seg :P år frukost, stickade lite, spelade gitarr o sjöng, sen åt jag middag, sen bara segat o pratat med Martin hihi :) Var ute o sprang en runda nyss o nu har man duschat o det känns så nice=) Ska äta ngt nu snart, för blev jättehungrig! Jo innan jag sprang så har jag dammsugit också -.-
Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll, kanske träffa michaela o krums, annars blir det bara o va hemma ;)

NU HAR MAN LOV :D o då kommer jag hitta på en del så kommer inte bli så mkt bloggade då heller, men jag skriver ibland iaf o jag är väldigt glad att det är ngn som hänger med i den o läser ;)


Goda muffinns jag o sara bakade för några månader sen ;)

Kram på er så hörs vi :D

2011-10-24 (två månader till julafton!)

Hejsan :D!

Nu är jag hemma fast ska snart cykla igen för har haft håltimme sen halv 11 och börjar vid tio över två igen ;) Skönt att man bara kan cykla hem då ju ;)
Igår var jag i smålandsstenar o gymmade med martin ;) haha nu börjar träningsverken smyga sig fram, haha gör ont bara jag skrattar nu ju hehe ;) Men kuligt var det iaf :) ihih

Imorse hade vi dans o då kändes inte träningsverken så mkt som nu ;) hhe o imorn har jag dans igen, hehe undrar hur den kommer kännas då! :P Sen hade jag textil o då har jag stickat på min halsduk och sen cyklade jag hem o åt nudlar ;) hehe
Nu om ca 40 min ska jag cykla tillbax igen för att ha matte.. sen slutar man :D
Jag har börjat på min andra låt till projektarbetet den blir verkligen sketbra!! :D hhiihihi

Men nu måste jag på toa haha x=) inte så nice o veta men vi ses imorn hoppas jag väl :D


kram på er!

Det var lägnesen nu!!

Hej!

åå var några dagar sen jag var här nu, men har inte orkat sitta vid datan, har bara varit på mobilen och där går det inte blogga.. så segt! Jag kommer hit där man kan skriva men sen funkar det inte -.-
Men aja nu är det helg :) fast den är snart slut igen.. o jag fryser typ ihjäl! Men kan säga vad som hänt hitills och vad som kommer hända mer i helgen :)

Igår fredag så var jag på tonår med några till, det är väldigt nice ;) tycker det är riktigt mysigt :) Det var inte lika länge igår för komfirmanderna var där också.. Så kom hem vid elva typ o va jättetrött :P
Idag så gick jag upp vid halv tio typ sen cyklade jag iväg vid halv 11 till badhuset och simmade 1 km på 50 min :) annars har det varit på en timme innan :P När jag kom hem så gjorde vi tacos, åå det är så gott :D älskar de!
Efter jag ätit så cyklade jag till Sara o vi gick ut och tog kort i diset men de blev väldigt fina kort ändå :) Ska lägga upp så ni får se :)
Det blev väldigt kallt sen när vi tagit kort så vi köpte fika på Q8 o gick hem till henne o drack te, var riktigt gött ;)
Cyklade hem typ vid 8 och sen när jag nästan precis kommit hem så ville några jag skulle komma o se film med de o det var kuligt :) Men det var verkligen nice :) Så kom hem för en timme typ sen nu ;)
Så nu kan jag blogga, tänkte göra de innan hehe men då skulle jag iväg igen ;)

Imorron ska jag gymma med Rydin ;) o det kommer bli nice :)
Denna helgen har jag verkligen o kommer verklgein röra på mig mkt!
Igår sprang jag, idag cyklade jag först till simhallen, sen simmade, cyklade hem, cyklade till sara, vi va ute o gick, cyklade hem, cyklade igen, ute o gick en bit, cyklade hem haha x) imorn ska jag gymma, på mån o tis är det dans! hehe så nice ändå :)
Men det är nice o hitta på saker på helgen, har knappt aldrig gjort de innan, bara suttit hemma men är så kul att jag hittat massa vänner som vill ses :)
Men ska nog snart lägga mig för fryser typ ihjäl snart!

Tänkte jag skulle ladda upp ngn bild men funkar inte så det blir en lite äldre bild på mig o sara ;)



Kram på er! Ska försöka blogga lite oftare!!

godmorgon! 19/10

Hej!

Nu har jag inte bloggat på två dagar för har inte varit inne alls på datan ;) Trodde det gick o blogga från mobilen men det gick visst inte ;) Så jag bloggar nu på morgonen innan skolan, ska ändå till läkarn så ska inte åka än :P
Redan onsdag! Tiden går verkligen jättefort!!
I måndags så hade jag sovmorgon för hade ingen dans, tråkigt o inte ha dans men gött o ha sovmorgon ;) Så hade bara en lektion så cyklade hem sen för hade världens hål o började vi två sen..
Igår tis hade jag också sovmorgon för ingen dans igen.. Dagen gick riktigt fort igår! Ljudteknikek var nice, börja låtar ritkgit bra ;) Musikhistorian film o man frös typ ihjäl.. som man ändå alltid gör i skolan.. O sen sist textil ;) Har börjat sticka också :) Ska gö en halsduk o den blir jättebra, har tagit hem så stickar hemma också :)
När jag kom hem så frös man iihjäl för det var så blött o cykla :P Tog på mig mjukiskläder, så himla gott =)
Tänkte jag skulle spelat piano mer igår men blev inte.. åå kan inte de än :/

Ska lägga upp en video på en egen låt jag skrivit, den heter you remember me ;) Det var en som ville jag skulle lägga upp, har gjort innan men har fått ngn ny läsare så här är den :)




Nu är klockan inte äns 8 på morgonen, ska till läkarn vid 9 ;) hehe så nu kan man ta det lugnt bara :) ska nog sticka lite =) Sen lektionerna jag har är svenska, matte, nutida konst och ensamble.. Gillar inte onsdagar så mke.. Men jag bloggar nu, är inte säkert jag kommer va på datan idag heller men nu har jag uppdaterat :) Hoppas ni gillar det :)

Kramar på er!!

Helgen är slut.. men har hänt en del :)

Hej!

Nu är helgen slut och jag har inte riktigt haft orken te o blogga för har gjort en del kuligt i helgen :)
I fredags var jag på tonår :) Det var riktigt kul!! Cyklade hem vid halv 1 på natten och det var verkligen iiskallt! Dog typ haha! Satt i filt, mjukisbraller o elementet var ändå på o ändå frös jag :P
Igår lördag så bowlade jag o Martin, var jättekul :D Måste vi gö om fast kanske inte då bowla haha har ju fått träningsverk haha t.o.m i röven haha x) Fattar inte hur hehe :P
Men det var iaf kul igår :)

Idag så gick jag upp vid halv elva ca, sen har jag städat, åkte o spelade paintball, blev träffad tre ggr o det gjorde jätteont!! hehe var ju typ rädd hela tiden hehe (A)
Men nu är man hemma o jag har precis städat lite och ska snart se nu på tv:n kl 8, de där gustafsson :) haha är så kul x)
Imorron har man sovmorgon till halv tio, sen har man bara textil i en timme och sen cyklar jag hem o börjar inte förens två typ igen ;) Så blir en nice dag imorn ;)



Hoppas ni får en fin kväll :)
Kram vi ses imorn :)

14e oktober

Hej!

Idag har jag inte bloggat ngt hehe har inte hunnit :) Nu har jag så mke o göra så hinner typ inte och när jag hinner skriva så har jag typ inget o skriva om bara massa tråkigt men idag så har jag faktiskt ngt kul :)

Vi som har ljud B skulle hjälpa till o mixa o dra kablar och sånt för bander Aaron skulle spela där i samlingssalen idag :) Asså de var verkligen skitbra!! Och det var rätt kul också :) Ville ju först inte ritkigt, men det var kul ändå =) o de var verkligen jättebra!! =D
Så vi höll på med de från halv 9 tyo tiill 12 =) så hade bara en lektion idag och den är kul den med =) MUKO
Så har varit en bra dag idag =)
När jag kom hem så åt jag, sen färgade jag håret igen, för det var så ljust kvar, ni kan få se bild imorn =)
Efter de cyklade jag te Martin o sen cyklade vi till vi te centrumkyrkan där det sen skulle va tonår =) Det var verkligen jättebra där! :) Kom typ hem nyss och det var iiiiiiiiiiiskallt att cykla!! FRös typ ihjäl hehe så nu sitter jag i mjukisbyxor, gossiga sockar och har en filt också o elementet äär på men fryser ändå hehe :)

Imorron ska jag bowla med en annan Martin :P och det kommer bli så kuligt :) har ju inte träffats på typ 15 år så lite nervöst är det :P
Men nu hoppas jag att jag blir varm snart, ska sitta här lite, ska se om jag hittar ngt o äta, är lite hungrig =P



Hoppas ni har haft en bra kväll för det har jag haft :)

Kramar

13e oktober

Hej!

Har inte varit inne alls på datan idag förens nu ;) Så därför blir det ett sent inlägg idag :)
Idag hade jag sovmorgon till halv tolv, sen svenska o sen piano o sluta vid tjugo över ett :D haha asgött =)
Sen vid fyra något cyklade jag till martin o vi spelade lite låtar o så ;) Var kuligt :)
Koom hem vid åtta typ, var ju jättekallt o cykla!!

Nu har jag precis sett parlamentet och nu sitter jag lite här tills jag ska lägga mig om en stund, chattar massa o så :)
Imorn vi som har ljudteknik ska fixa med ljudet o dra kablar och så inför ngn konsert, är inte riktigt säker på vad det är :P Får se hur det går imorn med de..

Jag har ju färgat håret men det har inte kommit upp ngn bild än på de :) men ska färga det igen för det är fortfarande lite ljust i det fortfarande =) så det kommer väl upp bild senare imorn :) annars lör :)
Jag lyssnar på lifehouse också :) de är jättebra!! :D



Hoppas ni får en fin kväll, kram på er!!

Uppdatering som vanligt igen :) 12/10

Hej!!

Äntligen så kan jag uppdatera som vanligt igen! :)
Är så skönt att inte ha något alls nu förens nästa vecka :D! Såå himla gött!!

Idag har det varit en bra dag =) Brukar annars tycka onsdagar är såå himla jobbiga men denna var faktiskt inte de :) Dagen började med svenska och då skrev vi bokrecension, gick rätt bra tror jag :P Vi skulle egentligen få tillbaka våra prov vi gjorde för flera veckor sen!! men så skulle vi gö bokrecensionen  hehe
Sen hade jag matteprov och det gick väl sådär.. bara jag får g iaf!!
Sen blev det att cykla till tandläkaren och innan de så gick jag in på ica o köpte mer hårfärg =) blev lite ljust kvar, jag har färgat de nu :) Det va många i skolan som tyckte det va fint :) vad kul o höra =)
Skönt att man va klar med nutida konsten, vi gjorde inget så vi fick sluta =)
Sist hade vi ensamble och det gick ovanligt fort!

Nu när jag kommit hem så har jag varit ute och tagit kort i det fina vårvädret :) Tänkte redigera några bilder nu så lägger jag väl upp om någon dag, om kanske inte ikväll =) börjar ju inte förens halv 12 imorn och slutar sen vid tjugo över ett för har ingen gitarr :D göttig dag =) hihii

Har börjat lyssna på lifehouse väldigt mke, tycker de är verkligen jättebra så här nere lägger jag upp två jättebra låtar med de :) Jag tycker de har så fina texter!!






Lyssna på DE!

Kram på er!! :)

Inte så mkt uppdatering förens tors..

Hej!

Jag bloggade inte igår för var inte hemma och jag hinner egentligen inte nu heller :/
Jag har verkligen jättemkt nu! Två prov i veckan, ett arbete och svenska bok.. så det blir inte mkt bloggande nu de dagar som kommer.. Nu kommer jag faktiskt ihåg att blogga ;)
På torsdag kommer jag börja blogga igen som vanligt :)

Jag har haft en bra dag förutom att jag blivit väldigt blöt när jag cyklat!
Hoppas ni har haft det bra idag, men nu måste jag fortsätta med allt...



Kram på er!!

8/10 plugg..

Nu är jag hemma igen :)
Känns så skönt nu efteråt när man har simmat =) Det blev 1 km =)
Nu håller jag på med nutida konst, måste gö matte o läsa svenskabok o öva dans också, vet inte hur jag ska hinna med allt när man ska gö så mke i helgen.. har egentligen inte tid :/
Så måste jag öva instrumenten också, men det är mer piano som är svårt..


Lille Mary <3

Nu måste jag fortsätta plugga eftersom jag har så mkt..
Vi hörs nog ikväll när jag kommit hem :)

Kramar

Iväg o simma!

Godmorron!!



Ja ni undrar nog vad jag gör uppe redan ;) Vakade redan vid halv 8 men somnade om till halv nio då klockan ringde :) Jag tänkte nämligen nu till tio åka o simma en timme typ :)
Har nyss ätt en god frukost med nybakat bröd med müsli och banan i :) Är verkligen mätt nu haha, brukar inte äta så mkt till frukost annars ;)

EFter jag har varit o simmat så ska jag dammsuga och sen börja lite med maten., sen senare till 5 så ska jag, sara o två till ha myskväll :) Det kommer bli mysigt :)
Nä nu ska jag plocka ihop min badkläder och cyklade iväg till simhallen!

Vi sees senare :D


Här är förresten en ny header till min o saras blogg :) kolla gärna in den också :)

Kramar

The life could be so hard

Heej!

Har typ ingenting o göra just nu så jag tänkte jag uppdatera i bloggen =) Har blivit bättre på o skriva här, o ibland komme det ju fler än ett per dag :D

Såg idol innan, Roschana åkte ut! Jag tyckte Emil skulle åkt ut..
hihi André är kvar =D såå nice! Men det finns massa jag hejjar på, finns jättemånga som är bra!
Men nu får man vänta tills nästa fredag:P har man ngt o se fram emot varje fre hehe :P
o Snart börjar väl let´s dance också ;) Det är ngt jag verkligen skulle vilja va med i!



Gonatt alla, ska snart sova.
Ses morn =) Imorn ska jag nog simma så vi hörs väl innan det får jag väl hoppas =)
KRam!

Bakat bröd :D

Heej!

Just nu sitter jag o äter en jäätego macka hehe med ost =D jag kan äta ost nör jag tagit den laktostabletten hihi :)
Jag har nyss bakat bröd hehe de blev jättegott :D Riktigt nice :D



åå är så sugen på ngt men är så mätt o blä då känner ja mig så tjock om jag ska äta ngt och mitt naturgodis är slut också.. hehe får väl vänta tills jag bli hungrig igen ;)
Nu om en halvtimme så blir det o sitta vid tv:n o se idol =)
Jag har inte gjort så mkt annars.. det blir nog inte o färga håret i helgen iaf, men få se ;)

Men hoppas ni får en bra kväll så hörs vi senare annars imorn :D

kraam!

7/10 fre :D

Hej!

Nu är man hemkommen från skolan :) eller kom hem vid tre typ hehe men ändå :P
Orkar inte säga allt som hänt idag men lektionerna vi hade va.
Arbetsmiljö&Säkerhet
KUHI
lots
MUKO

Det har varit en bra dag idag :) Inte kännt mig nere ngt alls vilket känns jättebra på länge! Nästan hela vecka har vart så! :)
När jag kom hem så åt jag, sen har jag övat piano och gitarr och nu sitter jag och gör matte och tänkte göra klart nutida konsten med.. Måste in på fb o sånt innan hehe :P Tänkte jag skulle springa kanske men annars så gör jag det imorron :)

I helgen ska jag göra en del :)
Idag skulle jag egentligen på innebandy men det blir inte för har ingen klubba o de två jag känner ska inte dit och jag httar inte dit själv heller haha (A)
Imorron ska jag på myskväll med Sara och några till :) kommer bli kuligt, längtar :)
På sön ska jag på bio =)
O mellan allt detta med så blir det plugg och jag ska färga håret med ;)
Ikväll blir det idol också :) kan ju inte plugga hela tiden =) Bli väl o chatta lite, kanske se film eller ngt :)



Kram på er vi hörs nog senare :)

hemma igenn

Hej!

Kom hem från skolan för en timme sen ca :P När jag cyklade till skolan så blev jag skitblöt! Byxorna blev dränkta så har frösit så mkt! Det blev likadant sen när jag cyklade hem, om jag inte blev ännu blötare! Så det var skönt att ta på sig mjukisbyxor o myssockar :P hehe
Nu ska jag göra tråkig nutida konst arbete och öva på intrumenten sen :P
Men måste gå nu hörs senare!

Kramar!

6/10

Hej eller godmorgon :)

Allt jag skrev nyss försvann, lite störande -.-
Har nyss duschat och ska snart bege mig iväg till skolan för en lektion :P typ ;) Har piano och gitarr också men det kommer inte gå så bra.. Måste börja öva mkt mer än vad jag gör! Hon kommer bli galen..
Efter skolan så ska jag köpa hårfärg tror jag men vet inte om jag ska behålla min ljusa färg eller färga de mer brunt :P Vad tycker du? Är tacksam för svar :) Men kommer nog sakna min blonda färg också..



Men nu måste jag göra mig iordning, kommer inte bli kul o cykla för det regnar och blåser :/
Blä för detta skitväder..
Men vi hörs när jag kommit hem igen, eller ikväll :D

Kramar ANgelica

Onsdag 5/10

Hellu! :)

Imorse kändes det som man cyklade med värsta packningen till skolan hehe ;) Hade både med gitarr, data och vanlig väska :P hehe blev rätt mkt att cykla med :P
Dagen började med svenska där vi skulle skriva en rapport om de vi redovisade så den slutade vi tidigt på :P Efter de så hade man 1 timmas rast innan matten skulle börja.. Vi hade vikarie, hehe tycker faktiskt hon va bättre än själva läraren man har i det..
Lunchen, kunde inte äta så mkt idag heller..
Sen hade man nutida konst.. jippi! NOOOOOT! hha men det var faktiskt inte så segt som det brukar vara ändå :P
Det gick faktiskt o sitta där även det är tråkigt :P hehe vi jobbade inte ens med vårat arbete :P
Sen gick man ner o hade ensamble, heh det är så svåra ackord! Vi har värsta rocklåten hehe :P kommer nog bli nice de :)
Asså förlåt, känns som jag varje dag bara skriver om skolan :P hehe kanske inte så kul o veta allt därifrån, men vet inte annars vad jag ska skriva (A) hhe men det kommer väl ngt ngn gång :)
Kom hem vid halv 4 ca för vi slutar vid 3 =) Sen har man int gjort så mkt ;) Jo bakade bröd innan :D hihi blev asnice :D

Här kommer lite bilder från när jag o Sara tog kort för ett tag sen :)


Jag


Sara


Jag o Sara


Jag¨


Sara


Jag o Sara

Dessa bilderna är bara för härliga :)
Men ska snart lägga mig, är rätt trött men börjar inte förens halv 12 imorn så det är gött :)

Kramar Angelica!

4/10

Hej!



Dagen började med att man kliver upp o är jättetrött och har ont i magen.. Är riktigt jobbigt att få det när man är hungrig.. men hoppas det släpper.. men blev lite stressigt imorse..
Sen när jag cyklade så var det skitjobbigt och jag fick jobbigt och andas så var tvungen o ta blå.. O sen gick det över ändå =)
Dansen var kul som vanligt men bara väldigt jobbig än vad den brukar vara.. Efter dansen så får man stressa skitmkt först till omklädningsrummen och sen upp till skolan, man hann ju precis o är skitvarm..
På ljudtekniken så spelade vi in två gitarrer idag :) det blir nog nice det :)
På lunchen hade jag svårt o äta.. kändes i magen efter.. blä för denna laktos!
Sen hade man musikhistoria och då såg vi film, är faktiskti rätt intressant nu :) Men man blir bara så trött på den lektionen :P
Efter musikhistorian så hade man textil och då fortsatte vi på vårt arbete.. o vi blev klara :D hehe skönt :P
När man kom hem så åt man, hemma gick det o äta konstigt nog.. sen ehm vad har jag gjort.. jo jag har spelat piano, läst svenskabok.. lite gitarr.. sett top modell :P
Nu måste jag göra matte ;)

Men detta var nog ett väldigt ointressant inlägg men aja läs om du vill :D

KRamar Gela :D

En bild säger mer än tusen ord..

Hej!




Nu är jag så himla seg som man bara kan bli.. haha är rätt jobbigt o va så trött o seg..
Just nu lyssnar (eller lyssnade) jag på musik och gör matte, smsar samtidigt också :P och ska läsa svenskaboken. hehe behöver inte säga ni ser ju på bilden ;)
haha som rubriken säger så gör den verkligen det.. om jag bara ska nämna några med denna, segt, tråkigt, jobbigt, kul, seegt.. hah :P

Har nästan bara suttit hela dagen på mitt rum.. ätit lite.. varit seeg.. läste ett kapitel ur boken, men har inte kommit så långt än så tänkte läsa lite till nu, tror jag står upp o läser för orkar inte sitta mer haha..
Sorry om jag bara klagar än massa men är typ inget som är bra just nu.. jo att jag har blivit frisk :) skola imorn!

Har det bra nu ska jag dejta boken -.-


3/10

Hej!

Idag är det egentligen skola men jag stannade hemma för mådde inte så bra igår på kvällen, så är bättre o stanna hemma så man blir bättre till imorn :)
Jag gick upp vid halv 10 ca och jag kunde äta =) Fast jag har ändå lite svårt o äta fortfarande.. Men det jobbiga är att när jag börjar bli hungrg så får jag jätteont i magen! Eller fick det igår iaf..
Här hemma är det lite tråkigt :P Gör just nu matte och tänkte göra på textilarbetet också, så jag har gjort lite till imorn.. åå jag VILL verkligen INTE göra på min sketskjorta! Hatar det!!


En söt bild på frasse när han sov igår hehe :P

Nu måste jag fortsätta med matten o textilen.. Är helt slö också..
snart kommer det nog kommer roligare uppdatering :)
Har fått mina dansshorts också så ska kanske hämta de sen eller så gör jag det imorn efter skolan :)

KRamar

städning

Hej!


Saknar sommaren.. då mådde man bra

Idag har jag mått mkt bättre men är ändå inte så jättebra än.. Vet inte än om jag ska gå imorn eller inte..
Men det jag har gjort idag är att jag har städat mitt rum, möblerat om :P hehe var faktiskt rätt längesn jag gjorde det haha tycker jag :) Men har hållt på sen 3 ca och är inte ritkigt klar än, hehe fastnade lite här men ska fortsätta =)
Jag lyssnar på eric saade samtidigt, hehe har nog lyssnat på den skivan 4 eller 5 ggr idag hehe :P sen jag städat (A) men nu är det så mysigt, har tända ljus :) Tänkte ta kort men blev bara en dålig bild :P men mysigt är det :)

JAg har skrivit rätt mkt på lin arbetet, men har varit så himla slö, men efter vi åt middag så blev det bättre, o det känns som jag fortfarande är jättemätt fast det är ca 5 timmar sen vi åt nu.. hehe men aja ;)
Ska fortsätta på de med sen ;) Nu är man inte lika slö längre iaf :)

Nä nu ska jag fortsätta! Ha det bra så hörs vi imorn :D




2/10 mår bättre..

Hej eller godmorgon ;)

Idag vaknade jag och jag mår mkt bättre än vad jag gjorde igår :) Det börjar går mot tillfrisknande, så himla skönt! Har kunnat äta lite mer nu idag än igår :)
Just nu känner jag mig jätteslö, och har typ lite svårt o andas också, känns inte så jättebra på det sättet och jag är skitvarm också! Men hoppas det blir bättre iaf..

Jag har inte hunnit med så mkt o göra än, dagen har ju bara börjat ;) Jag gick upp vid kl 10 ca och åt mig ett par rostade mackor och drack te, sen har jag lyssnat på musik o skrivit lite på textil arbetet om lin.. Nu är jag bara väldigt slö och orkar typ ingenting.. Imorn om jag nu går till skolan så har jag dans, får ta det lugnt på dansen, eller så är jag inte med och srkiver istället, får se hur det blir men dans är såå kul :)
Idag ska jag bara ta det lugnt o vila mig och plugga lite också, skulle egentligen till växjöö men det blir inte för mår inte 100 än..


Såhär kul kan man ha när man bakar :) Det jag skriver har ingenting med bilden o göra, har bara inga nya bildre just nu..

Men nu ska jag nog försöka fortstätta och skriva på textilen, måste läsa den dumma svenska boken också och jag kom på att jag måste sätta i mina linser med för börjar få ont i huvudet -.-

Hoppas ni mår bra iaf :)
Kramar Angelica!

höstbilder 1-10

Hej!

Här kommer lite bilder från igår som jag sa att jag skulle lägga upp =)









Kramaar!

sjuk,, 1/10

Hej!

Jag vet inte om jag sa jag skulle gå ut o ta kort igår, men det gjorde jag iaf ;)
Tänkte jag skulle lägga upp det senare när jag redigerat de..
Hade planerat o göra ovanligt mkt i helgen men allt blir inställt.. Har blivit rätt sjuk.. Men börjar bli bättre, nu har jag bara feber.. Har kunnat äta lite idag med =)

Jag har inte gjort så mkt än, ska nog försöka göra på textilen, skriva om lin. Börja lite med de iaf..
Jag uppdaterar senare med bilder också, ska nog redigera de nu men lägger inte upp de här förens senare =)


Få bli en bild på söta mary, är ca ett år sen nu de försvann :'(

KRamar !